VALET PARKING

Valet Parking voor uw evenement

Wilt u de gasten bij aankomst van van uw evenement in stijlvol ontvangen? Neem uw gasten het parkeren uit handen door tijdens uw evenement gebruik te maken van onze Valet Parking service. U kunt de chauffeurs van Car Class inschakelen voor alle chauffeursdiensten tijdens uw evenement.

Hoe werkt een Valet Parking?

Uw gasten rijden naar de entree van het evenement, waarna één van de chauffeurs van Car Class zich over de auto ontfermt. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Bij het verlaten van uw evenement zorgen onze chauffeurs voor een snelle afhandeling en zullen de auto van uw gasten zo snel mogelijk voorrijden, zodat deze ontspannen op weg kunnen.

Tarieven en aanvraag valet parking

De kosten voor onze valet parking zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en de daarvoor benodigde hoeveelheid chauffeurs. Het aantal benodigde chauffeurs wordt altijd in overleg met u bepaald. Wij hanteren voor deze chauffeursdienst het vaste uurtarief € 29,35 per uur (excl. BTW) van per chauffeur. U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie over valet parking, of om offerte aan te vragen voor een valet parking voor uw evenement.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN