DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur

Staat u elke dag op weg van huis naar uw werk in de file? Met een ervaren directiechauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

 • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
 • Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
 • U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.
 • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  Directiechauffeur

  Stappenplan aanvraag directiechauffeur

  =

  Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

  Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

  =

  Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

  De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

  R

  Stap 3: Feedback en evaluatie.

  In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

  meer informatie en reserveren

  Het tarief voor een directiechauffeur na uw eerste rit is €43,10 per uur excl. BTW. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

  OFFERTE AANVRAGEN