CHAUFFEURSDIENSTEN

Chauffeursdiensten

Wilt u graag uitrusten onderweg naar uw volgende afspraak? Onze chauffeursdiensten bieden ook in dat geval uitkomst! Het vervoer met uw eigen chauffeur is daarbij vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken en er zijn nog veel meer voordelen te bedenken!

de voordelen van chauffeurdiensten?

 • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
 • Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
 • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
 • ✓ Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  Chauffeursdiensten

  Overzicht van alle verschillende chauffeurs

  STUDENTCHAUFFEUR

  Studentchauffeur Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het introductietarief voor een studentchauffeur op afroep is € 17,50 per uur excl. BTW.

  Lees meer

  PRIVECHAUFFEUR

  Privechauffeur Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar en is door heel Europa inzetbaar. U heeft al uw eigen privechauffeur vanaf € 29,35 per uur excl. BTW.

  Lees meer

  Een chauffeursdienst kiezen

  Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een rit met uw eigen chauffeur? Als u benieuwd bent naar de kosten van chauffeursdiensten voor een specifieke rit kunt u een gratis online een offerte aanvragen. Vult u het formulier op deze website in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op basis van uw gegevens. Car Class Chauffeursdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.

  OFFERTE AANVRAGEN