PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur?

Met uw eigen auto iedere dag van huis naar een bestemming in Nederland? Ontdek de voordelen van uw eigen privechauffeur! Ook als u niet kunt rijden vanwege medische redenen, zoals gescheurde enkelbanden of een gebroken arm is een eigen chauffeur een uitkomst!

Voordelen van een privechauffeur op afroep

 • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
 • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
 • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar uw plaats van bestemming brengt.
 • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
  Privechauffeur

  kosten van een privechauffeur

  Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur blijft het tarief voor onze chauffeursdiensten bijzonder aantrekkelijk. Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het uurtarief voor een privechauffeur is € 29,35 excl. BTW.

  vraag direct online een privechauffeur aan?

  Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in Nederland reserveren per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een privechauffeur door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

  OFFERTE AANVRAGEN